KV ryhmä

Kansainvälinen nuorten ryhmä 2022-2024


Oletko kiinnostunut Kansainvälisestä toiminnasta?

Haluatko matkalle ulkomaille, muttei sinulla ole siihen yksin mahdollisuutta? No nyt ON!

Merijärven kunta ja Merijärven 4H-yhdistys ovat jälleen keräämässä yhteen nuorten joukkoa, joka lähtee varat kerättyään johonkin päin Eurooppaa seikkailemaan! Retken kohdemaa muotoutuu ryhmän toiveiden mukaisesti.

UUDEN RYHMÄN HAKU ON NYT AUKI 

Hakiessasi ryhmään sitoudut varainhankintaan sekä työpalveluun ryhmän toiminnan ajaksi.

Kesän 2022 ja 2023 aikana KV-ryhmä hoitaa Pyhänkosken kioskin kioskitoimintaa. KV-ryhmään valitut nuoret siis sitoutuvat tekemään työvuoroja kioskilla kesän aikana mahdollisuuksiensa mukaan.

Retken varat kerääntyvät jäsenten työpanosten mukaan. Eli mitä enemmän työtä KV-ryhmän eteen tekee, sitä pienempi on retken omavastuuosuus. Työt voivat olla 4H:n työpalvelua, siivousta, ulkotöitä, kioskin pitoa sekä satunnaisia työpalvelukeikkoja. KV-ryhmä voi myös hakea tukea retken matkakustannuksiin AVI:lta, mikä helpottaa varojen keräämistä. Mikäli KV-ryhmän jäsen ei voi työpanostaan antaa ryhmälle, on jäsenen maksettava omavastuuosuus matkasta. Jollei KV-ryhmä ehdi kerätä varoja retkeen mennessä tarpeeksi, perheiden on hyvä sitoutua maksamaan puuttuvat varat matkan omavastuuosuutena.

KV-ryhmän jäsen sitoutuu ryhmän toimintaan koko sen ajaksi. Jos jostain syystä jäsen ei halua jatkaa ryhmässä, ei työpalvelulla kerättyjä rahoja palauteta henkilökohtaiseen käyttöön, vaan ne luovutetaan muiden jäsenten hyväksi. Oletuksena on, että kaikki ryhmän jäsenet osallistuvat tasapuolisesti työpalvelukeikoille ja samoin työvuoroja pyritään jakamaan tasapuolisesti jäsenten kesken.