KV-ryhmä/hakulomake

Lue tämä sivu huolella ja hae sivun alaosan hakulomakkeella mukaan kv-ryhmään!

 

Kansainvälinen nuorten ryhmä 2017-2018

 

Oletko kiinnostunut Kansainvälisestä toiminnasta?

Haluatko retkelle ulkomaille, muttei sinulla ole siihen yksin mahdollisuutta? No nyt ON!

Merijärven kunta ja Merijärven 4H-yhditys ovat jälleen keräämässä kasaan nuorten joukkoa, joka lähtee varat kerättyään johonkin päin Eurooppaa seikkailemaan! Retken kohdemaa muotoutuu ryhmän toiveiden mukaisesti.

KV-ryhmään haku on käynnissä! Hakuaika on 5.5.-18.5.2017. KV-Ryhmään voivat hakea v. 2003-2000 syntyneet nuoret. 

Hakiessasi ryhmään sitoudut varainhankintaan sekä työpalveluun ryhmän toiminnan ajaksi.

Päätökset ryhmän jäsenistä valitaan 19.5, jonka jälkeen ryhmä kokoontuu ennen kesälomaa.

HUOM! Kesän 2017 aikana KV-ryhmä hoitaa Pyhänkosken kioskin kioskitoimintaa. KV-ryhmään valitut nuoret siis sitoutuvat tekemään työvuoroja kioskilla kesän aikana mahdollisuuksiensa mukaan.

Retken varat kerääntyvät jäsenten työpanosten mukaan. Eli mitä enemmän työtä KV-ryhmän eteen tekee, sitä pienempi on retken omavastuuosuus. Työt voivat olla 4H:n työpalvelua, siivousta, ulkotöitä, kioskin pitoa sekä satunnaisia työpalvelukeikkoja. KV-ryhmä voi myös hakea tukea retken matkakustannuksiin AVI:lta, mikä helpottaa varojen keräämistä. Mikäli KV-ryhmän jäsen ei voi työpanostaan antaa ryhmälle, on jäsenen maksettava omavastuuosuus matkasta. Jollei KV-ryhmä ehdi kerätä varoja retkeen mennessä tarpeeksi, perheiden on hyvä sitoutua maksamaan puuttuvat varat matkan omavastuuosuutena.

KV-ryhmän jäsen sitoutuu ryhmän toimintaan koko sen ajaksi. Jos jostain syystä jäsen ei halua jatkaa ryhmässä, ei työpalvelulla kerättyjä rahoja palauteta henkilökohtaiseen käyttöön, vaan ne luovutetaan muiden jäsenten hyväksi. Oletuksena on, että kaikki ryhmän jäsenet osallistuvat tasapuolisesti työpalvelukeikoille ja samoin työvuoroja pyritään jakamaan tasapuolisesti jäsenten kesken.

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.